top of page
SPCOA.bmp

SPCOA

Met vreugde heten wij u welkom op ons digitale platform, waar we ons inzetten voor het bevorderen van kwalitatief hoogwaardig onderwijs dat geworteld is in protestantse waarden en principes. Als stichting zijn we vastbesloten om een educatieve omgeving te creëren waarin leerlingen worden uitgedaagd om te groeien, te leren en te gedijen.

Deze website is ontworpen om u een inkijkje te geven in ons streven naar 'Meer dan onderwijs' dat niet alleen intellectuele groei stimuleert, kinderen weerbaar maakt, maar ook ethische normen en gemeenschapszin bevordert. 

Op deze site vindt u informatie over onze scholen, onze benadering van onderwijs en onze inzet voor de ontwikkeling van de hele persoon. We willen niet alleen kennis overbrengen, maar ook de fundamenten leggen voor veerkrachtige en verantwoordelijke individuen.

 

​We nodigen u uit om de verhalen te ontdekken van degenen die binnen onze scholen leren en werken, en om te zien hoe we als stichting betrokken zijn bij de Arubaanse gemeenschap die we dienen.

We zijn dankbaar voor uw interesse en betrokkenheid bij ons werk. We hopen dat deze website u inzicht geeft in onze passie voor onderwijs en ons verlangen om een positieve invloed uit te oefenen op de volgende generaties.

 

 

Met vriendelijke groet,

  Team SPCOA

Mannelijke leraar met studenten
bottom of page